top of page

Історія Іллі, 3 роки


Батько був для Іллі кращим другом і прикладом для наслідування, з ним завжди було весело та цікаво грати. З початку війни чоловік пішов на фронт добровольцем. Він успішно пройшов запеклі бої за Київську область, хоча раніше не мав військового досвіду.


25 червня 2023 року очолюваний татом Іллюши взвод здійснював оборону нещодавно звільненої від окупантів позиції біля населеного пункту Новоданилівка Запорізької області. Це був шостий день бойового завдання, яке виконувалося під жорстким артобстрілом, палаючим сонцем, в умовах коли закінчилася їжа і питна вода.


За добу до цього чоловік відправив у військову частину 8 виснажених бійців, чим врятував їхнє життя, залишившись як командир на лінії вогню чекати запитуване підкріплення і боронити звільнену позицію. Але у важких і надскладних умовах ворожий артилерійський снаряд трагічно обірвав життя молодого і сильного воїна.


25 червня 2023 року чоловік загинув від множинних осколкових поранень як герой, який до останньої краплі крові захищав свою рідну землю і свій народ.


Наразі Іллюша перебуває зі своєю мамою та бабусею, які всіляко намагаються допомогти оправитись від втрати дитині. Маленький Ілля часто згадує про тата та досі чекає на його повернення…

Зв'яжіться з нами

Дякуємо, що заповнили форму !

Контакти

bottom of page