top of page

Історія Святослава, 13 років


На початку війни родина Святослава зазнала багато страждань. 10 березня Святослав вперше сказав мамі, що йому страшно. Після цих слів жінка вирішила послухати чоловіка та виїхати з Києва. Хлопчик лякався кожного вибуху, також у свідомості Святослава залишили слід розповіді рідного дядька, якому допомагав виїхати батько хлопчика (чоловік займався волонтерством) під час евакуації з Ворзеля.


15 березня 2022 року чоловік посадив родину на електрику, яка прямувала до Львова. Родину прихистили рідні. Жінка думала, що Святослав заспокоїться у тиші та без звуків вибухів. Але вже 28 березня родині зателефонували та повідомили лиху звістку. Люблячого батька та чоловіка більше немає в живих.


Важко описати, що було в той день з родиною. Мамі Святослава здалося, що вона втратила землю під ногами. Святослав був дуже близький з батьком і для нього новина стала страшним ударом. Він не міг розмовляти, постійно плакав. Святослав довго оговтувався від цього жахіття. Та в одну мить хлопчик став наче залізо і сказав, що тепер він буде піклуватися про сім'ю.


Сьогодні родина живе в очікуванні закінчення війни і з вірою на наше щасливе майбутнє для наших дітей. Святослав постійно каже, що здійснить всі мрії свого батька і доробить все що він запланував зробити. Хлопчик мріє стати відомим футболістом. Йому дуже подобається займатися футболом та футбольним фрістайлом. Також Святослав вивчає мову програмування Python та полюбляє кіберспорт.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо, що заповнили форму !

Контакти

bottom of page