top of page

Історія Світлани та Єлизавети



З Мариною він познайомився у лютому 2019 року, під час служби в полку «Азов». У жінки було двоє донечок – тринадцятирічна Світлана та десятирічна Єлизавета. Здавалося, їхній світ було зруйновано. Вони закрились в собі та важко переживали горе.


Микола з дівчатами спочатку знаходились у Бердянську, але зрозумівши, що Світлані та Єлизаветі може загрожувати небезпека, він прийняв рішення вивезти їх до родичів у село, а слідом у Запоріжжя.


Весь цей час Микола всіляко намагається підтримувати дівчат та допомагає їм пройти крізь біль втрати найріднішої людини в їхньому житті. Чоловік також зрозумів, що іншого рішення, окрім встановлення офіційної опіки над Єлизаветою та Світланою й бути не може, адже вони стали йому рідними за цей час.


Наразі Микола є офіційним опікуном дівчат, він намагається забезпечувати їх всім необхідним, але головне – дуже любить та допомагає пережити загибель матері. Не дивлячись на його турботу та підтримку, дівчата все ще не можуть оговтатись від пережитого горя. Вони дуже сумують за мамою та знаходяться у важкому психологічному стані.





Зв'яжіться з нами

Дякуємо, що заповнили форму !

Контакти

bottom of page