top of page

Історія Вікторії та Юлі


На війні ніколи не знаєш звідки чекати біди. Не існує безпечних регіонів, чи більш захищених областей. Трагедія цієї родини – гірке тому підтвердження.


Вікторія та Юля, разом зі своєю сім’єю мешкали у Львові. У них було багато планів на майбутнє, мрій та сподівань. Все змінилося 18 квітня 2022 року, коли під час чергового обстрілу, в одну з станцій технічного обслуговування, де працював батько дітей, влучила ракета. На жаль, врятувати життя чоловікові не вдалось, і від отриманих травм він загинув. Його любі дівчата і кохана дружина залишились самі, не розуміючи чому це сталося саме з ними та не усвідомлюючи, як жити далі.


Наразі мати виховує сімнадцятирічну Вікторію та тринадцятирічну Юлю сама і робить все можливе, щоби забезпечити їх всім необхідним. Емоційній стан дівчат дуже складний, але кожна з них має свої захоплення, які допомагають їм триматися. Юля, наприклад, вже протягом довгого часу займається плаванням. Віка, в свою чергу, любить займатись декоруванням, читати та слухати музику.


Сім’я ще не змогла до кінця пережити біль від загибелі батька та чоловіка. Вони дуже потребують вашої допомоги.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо, що заповнили форму !

Контакти

bottom of page