top of page

Історія Вероніки, 7 років


Маленька Вероніка більше ніколи не побачить свого батька, він не пограє з нею в хованки та не покатає на плечах. Ще на початку війни, в 2014 році, він пішов боронити Україну та, на жаль, загинув під час служби в Донецькій області.


Він дуже любив свою донечку. Кожну вільну хвилину намагався проводити з родиною та хотів дати Вероніці все, про що вона мріяла. Перед своєю загибеллю, Сергій пообіцяв подарувати дівчинці на день народження самокат та собаку, але цих подарунків від тата Вероніка вже ніколи не отримає.


Семирічна дівчинка залишилася з мамою. Обидві переживають втрату коханого чоловіка та люблячого батька дуже складно та не розуміють як далі налагоджувати своє життя без нього.


Маленька Вероніка дуже любить малювати та розвиває цей талант, відвідуючи художній гурток. Також вона має хист до вивчення англійської мови, тому вдосконалює свої знання на заняттях з репетитором. Вероніка дуже активна дівчинка, вона любить танцювати та їздити на велосипеді й роликах. А ще, як і всі дівчатка, вона обожнює ляльки, тому збирає колекцію лялечок LOL.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо, що заповнили форму !

Контакти

bottom of page