top of page

Історія Віталіка, 7 років


Віталіку всього сім років, п’ять з яких, він вимушений боротися за своє життя щодня. В два роки хлопчику поставили діагноз «затримка психічного розвитку», а ще через рік – «розлади спектру аутизму». Його люблячі батьки жодного разу не складали руки, вони були налаштовані рішуче та робили все можливе для допомоги сину в боротьбі зі захворюванням. Вони пройшло через все: нескінченні аналізи, реабілітаційні центри, коштовні обслідування та навіть пересадку стовбурових клітин в Грузії. Але, на жаль, все це не принесло позитивних результатів.


Коли почалась війна, батько маленького Віталіка був на заробітках, адже постійне лікування дитини потребувало чималих грошей. Кинувши все, чоловік приїхав до родини для того, щоб бути поруч в ці страшні часи. Втім, довго побути разом не вдалося – 19 квітня він отримав повістку і вирушив на захист країни, а вже 30 липня їхній підрозділ було направлено до міста Мар'їнка, Донецької області. Під час виконання одного з бойових завдань, він героїчно загинув від артилерійського обстрілу.


Віталік залишився з мамою. Чи варто казати, що психологічний стан обох надскладний. Крім того, хлопець і надалі потребує реабілітації та лікування. Цій родині дуже потрібна допомога та підтримка, адже залишитись без коханого чоловіка та люблячого батька – страшний виклик долі, і потрібні надзвичайні сили для того, щоб гідно його прийняти та пройти цей шлях.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо, що заповнили форму !

Контакти

bottom of page