top of page

Історія Любомира та Олександри


Чоловік Марії, як і багато чоловіків зараз, не залишився осторонь війни та пішов захищати країну від російських нападників. На жаль, під час виконання службового обов'язку, Андрій загинув внаслідок отримання мінно-вибухової травми. Для п'ятирічного Любомира та трирічної Олександри втрата тата стала справжньою трагедією. Тато був мужнім та сильним, приділяв їм багато уваги, купував солодощі та грав з ними в різні ігри. З люблячим татусем завжди було весело та спокійно. Аж раптом всього цього не стало.


Після цього горя жінка залишилася сама з двома дітьми. Не дивлячись на те, що й сама дуже важко переживає втрату чоловіка, Марія постійно намагається робити все можливе для того, щоб хоч трішки розрадити дітей. Проте самій, працюючи в дитячому садку, це дуже важко.


Живе родина в однокімнатній квартирі, яка потребує ремонту. Дуже важливо утеплити фасад однієї з стін, тому що саме там стоять дитячі ліжечка, а від неї віє холодом. Крім того, для Олександри та Любомира потрібно облаштувати куточок для навчання і задля цього необхідно придбати стіл, стільці та тумби для навчального інвентаря.


Але найважливіше – це здоров'я та розвиток дітей. І тут допомога потрібна найбільше!


Маленька Олександра – дуже хвороблива дівчинка та вже, на жаль, має важкі порушення здоров'я. Спочатку в неї збільшились аденоїди, що спровокувало погіршення слуху. Гостре погіршення слуху, в свою чергу, негативно вплинуло на вимову. Тому дівчинці потрібні регулярні заняття з логопедом. На серпень запланована операція з видалення аденоїдів з подальшою реабілітацію – здоров'я Олександри треба завжди тримати під контролем. Процес лікування коштує чималих коштів, яких родина не має в повному обсязі. Крім того, Олександра дуже творча дівчинка – малює, співає та грає на синтезаторі. Вона ще й спортивна та гнучка, тому хотіла б займатися гімнастикою.


Що ж до Любомира – хлопець старший, тому особливої уваги потребує підготовка до школи: письмо, читання, математика. Він дуже розумний, талановитий та активний хлопець – гарно малює та хоче опанувати гру на гітарі. Звичайно ж, як і всі хлопці, Любомир обожнює ігри з м'ячем, а найбільше футбол та баскетбол. Він мріє бути космонавтом, поліцейським або водієм. А ще з вересня хоче відвідувати секцію дзюдо.


Дітки чудесні та допитливі, двоє захоплюються всім пов’язаним з космосом: зірками, планетами та галактиками.


Задля того, щоб Олександра та Любомир змогли втілити всі свої бажання, їхній родині дуже потрібна допомога. Кожен внесок стане важливим та допоможе їм наблизитися до своїх мрій.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо, що заповнили форму !

Контакти

bottom of page