top of page

Історія Ореста


Життя Ореста – це трагічна історія про втрату найрідніших людей. Три роки тому, через хворобу, хлопець втратив маму. Це стало великим горем для всієї родини та особливо для Ореста. Адже що може бути гіршим, ніж втрата найріднішої людини в цьому світі.

Хлопець жив з батьком в місті Апостолове та потроху, незважаючи на біль втрати намагався продовжувати жити, вчитися, будувати плани на майбутнє.


Але 24 лютого 2022 року розпочалась повномасштабна війна. Їхнє місто знаходилось поблизу зони бойових дій, з кожним днем ставало все небезпечніше та страшніше. Аж ось 15 червня 2022 року сталося найжахливіше – в їхній двір впала ракета. Від прямого влучання ракети помер тато Ореста. Ця подія стала ще однією найбільшою трагедією в житті сімнадцятирічного хлопця. Із рідних у Ореста залишилась тільки бабуся, яка взяла опіку над ним.


Будинок, в якому проживав Орест з батьком дуже сильно постраждав – вікна розбиті, немає вхідних та міжкімнатних дверей, кухня розбита, а цегла, з якої побудовано оселю – просто розсипається. Помешкання терміново потребує ремонту!


Орест же мріє по швидше закінчити навчання в училищі, щоб почати працювати. Йому довелося дуже швидко подорослішати і він, незважаючи на свій вік, повністю усвідомлює необхідність забезпечувати себе та допомагати бабусі.


Цій родині дуже потрібна допомога та фінансова підтримка, адже витрати на відновлення будинка є наразі непід'ємними для них, крім того вони потребують простих речей – продуктів або гуманітарної допомоги.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо, що заповнили форму !

Контакти

bottom of page