top of page

Історія Маргарити, 11 років


Родина Маргарити проживала Бучі. 24 лютого 2022 року вони прокинулись від звуків вибухів і зрозуміли, що почалася війна. Неподалік від їхнього будинку знаходилась військовий аеропорт, саме туди полетіли найперші ворожі ракети. З кожною миттю ситуація у місті ставала все складнішою. Почали заходити російські танки, гради обстрілювали населений пункт цілодобово, мости були підірвані, а виходи з міста перекриті.


Через тиждень родина вирішила спробувати евакуюватися в найближче селище до знайомих, де на той момент було спокійно. Але за пару днів колона танків зайшла в селище і окупували його. 4 березня 2022 року батько Маргарити вийшов на подвір’я і більше не повернувся…


Маргарита з мамою довгий час просиділи в льосі через ракетний обстріл, який здійснювався з четвертої ранку. Коли на деякий час стало тихо, мати пішла шукати чоловіка і знайшла його біля двору вбитим. За словами свідка, який бачив що сталося, чоловік не пустив танк у двір, де переховувалась родина. Ставши перед ним він був розстріляний.


Втрата чоловіка і тата, який обожнював свою родину – невимовний біль для сім’ї. Мама всіляко намагається підтримувати Маргариту та її старшу сестру. Маргарита дуже творча дівчинка, відвідує різні гуртки, малює та вивчає англійську мову.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо, що заповнили форму !

Контакти

bottom of page