top of page

Історія Олі, 9 років


Родина дев'ятирічної Олі мешкала в Луганську. Жили добре, щасливо, мріяли та будували плани на майбутнє. Але прийшла війна та змінила все.


Коли в 2014 році рідне місто окупували російські військові, вихід був тільки один – шукати безпечніше місце. Зібравши найнеобхідніші речі, родина переїхала до Лисичанська. Там проживали втрьох – чоловік з дружиною та маленька Оля. Сім’ї вдалося налагодити на новому місці побут та почати знову радіти життю. Аж поки в 2022 році не розпочалось повномасштабне вторгнення і їх маленький світ змінився назавжди.


Задля безпеки відразу було прийнято рішення про виїзд доньки разом із матір’ю на захід України. Чоловік же на той час боронив країну і працював у Державній прикордонній службі. Але, на жаль, війна його не помилувала та 18 травня 2022 року, захищаючи Батьківщину, він загинув. Для дружини з донькою це стало страшним горем, у втрату люблячого батька та чоловіка вони й досі до кінця не можуть повірити.


Але життя продовжується, і Оля росте. Наразі мама з донькою мешкають в Івано-Франківську. Там дівчинка відвідує художню школу, адже сильно захоплюється малюванням. Як і багато дітей зараз, Оля вчиться онлайн, тому енергії в неї вдосталь. Вона дуже активна та любить спорт, раніше вона займалась танцями та акробатикою, а зараз хотіла б спробувати себе в плаванні та знов повернутися до тренувань з акробатики.


Наш проєкт продовжує допомагати цій сім’ї. Ми впевнені в тому, що на Олю чекає світле та щасливе майбутнє і разом ми можемо допомогти їй в цьому.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо, що заповнили форму !

Контакти

bottom of page