top of page

Історія Анни та Соломії


Історія цієї родини – це історія втрати люблячого батька та коханого чоловіка, історія втрати справжнього героя.


Дев'ятирічна Анна та десятирічна Соломія жили безтурботним та щасливим життям. У них було все: багато сміху, ігри, розваги та походи в гості з батьками на вихідні. А головне – у них був татусь, з яким дівчатка відчували себе в постійній та цілковитій безпеці. Татусь, який з 2019 року став захисником не тільки своєї сім’ї, але й всієї держави.


Життя родини розділилося на «до» та «після», в той день, коли вони дізналися, що їхній герой загинув під час виконання військових обов’язків на Харківщині. Новина стала страшним потрясінням як для матері Соломії та Анни, так і для самих дівчаток.


Завдяки нашому проєкту, в найкоротші терміни вдалося залучити кваліфікованого фахівця для надання постійної психологічної допомоги та підтримки матері з донечками. Також ми не забуваємо надавати будь-яку можливу додаткову допомогу та радувати дітей подаруночками.


Наразі дівчата мешкають з мамою в безпечному місці, родина потроху налагоджує побут та вчиться жити далі. У дівчат є мрії – одна спільна і ще по одній в кожної. Як і в багатьох зараз, спільною мрією закінчення війни та життя в мирній Україні. В майбутньому Анна хоче відкрити власну кав’ярню, а Соломія мріє про військову кар'єру, в пам'ять про свого татуся.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо, що заповнили форму !

Контакти

bottom of page