top of page

Історія Марії, 8 років


Страшні та моторошні кадри зруйнованого Драматичного театру в Маріуполі облетіли весь світ і міцно закарбувалися в нашій пам'яті.


Восьмирічна Марія воліла б забути цю подію назавжди, але 16 березня 2022 року стало для неї чорним днем. Днем, коли, внаслідок удару авіаційною бомбою та реактивними системами залпового вогню, вона втратила найцінніше – маму, тата і маленьку сестричку.


Наразі Марією опікується бабуся, і найменше, що ми можемо зробити – допомогти дівчинці займатись тим, що рятує її від болючих спогадів та дає надію на майбутнє. Марія захоплюється танцями та кінним спортом, а ще дуже хоче вивчати англійську мову. Наш проєкт допомагає цій маленькій і, водночас, так рано подорослішавшій дівчинці продовжувати заняття. Адже все це – її шанс мати звичайне дитинство та нормальне життя, яке, втім, вже ніколи не буде таким, як до 16 березня.


Ми також допомогли оплатити дитині лікування зубів, адже для її бабусі забезпечувати Марію – надскладна задача. Важко навіть уявити стан літньої жінки, на долю якої випала така трагедія. Але ця героїчна жінка тримається, адже тепер має бути сильною за двох.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо, що заповнили форму !

Контакти

bottom of page